Vesti

MAGNETIC LIZARD, THE SOCKS i S.U.S. u subotu u Jazz Bar Centru
22.02.2016. | |

MAGNETIC LIZARD, THE SOCKS i S.U.S. nastupiće u subotu 27. februara u Jazz baru u Beogradu.

Magnetic Lizard je osnovan u proleće 2014. godine. Njihove pesme, kaže nam zvanična biografija, predstavljaju spoj melanholije, mraka i nota nastalih zlostavljanjem muzičkih instrumenata.

MAGNETIC LIZARD, THE SOCKS i S.U.S. u subotu u Jazz Bar Centru

The Socks su iz Velike Plane i okupili su se tokom leta 2007. godine. Muzika koju sviraju je fuzija čvrstog gitarskog rocka, melodičnog hardcorepunka i roots reggae dub zvuka. Ne ograničavaju se previše stilovima i žanrovima, ali neki okviri ipak postoje. Tokom prethodnih godina neprekidno su nastupali, putovali, stvarali muziku i organizovali koncerte, a pritom, kako sami kažu, imali sreću da upoznaju ogroman broj divnih ljudi i podele binu sa puno sjajnih underground umetnika iz raznih krajeva sveta.

S.U.S. su garažni punk rock mornari iz Beograda. Bend je osnovan 2002. godine. Jak gitarski zvuk spojen sa '77 punk rock-om, '60 garage i sve to ubrzano taman koliko treba. Od Roky-a Erickson-a do GG Allin-a, od Buzzcocks-a do Turbonegro-a.

Ulaznice za svirku koštaju 250 dinara a početak je zakazan za 21h.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.