Vesti

CROSSFAITH i Benji Webbe (SKINDRED) objavili zajednički singl
16.02.2016. | |

Sve popularniji japanski sastav CROSSFAITH objavio je novi singl sa prošlogodišnjeg albuma "Xeno". Pesma nosi ime "Wildfire", a dostupan je i spot. Takođe, u pesmi je gostovao Benji Webbe iz sastava Skindred. Spot upravo zato obiluje scenama u kojima on nastupa sa bendom tokom nedavno održane zajedničke turneje.

Crossfaith & Benji Webbe

"'Wildfire' donosi zvuk sa Crossfaith. Donosi ludu, žestoku, pravu žurku. Ova saradnja sa legendaom kakva je Benji je nešto što prosto obažavamo da sviramo. Ako želite da proživite najbolju noć u svom životu, vidimo se na "Xeno" turneji u Evropi." izjavio je povodom pesme Kenta Koie, frontmen benda.

Crossfaith uskoro kreću na evropsku turneju, a najbliži nama biće 8. marta u Beču, i dan kasnije u Pragu. Spot za "Wildfire" pogledajte u nastavku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.