Vesti

DUBIOZA KOLEKTIV poklanjaju 'Happy Machine', gosti Manu Chao, Benji (SKINDRED) i drugi
05.02.2016. | |

Sigurno najveći regionalni sastav DUBIOZA KOLEKTIV danas je objavio svoj novi album koji nosi naziv "Happy Machine". Ovo je prvi album nakon izdanja "Apsurdistan" koje je izašlo 2013. godine. I ovo izdanje je, kao i nekoliko psolednjih izašlo kao besplatan download na sajtu benda.

DUBIOZA KOLEKTIV poklanjaju 'Happy Machine', gosti Manu Chao, Benji (SKINDRED) i drugi

Momcija iz benda Dubioza Kolektiv na novom albumu društvo prave niko drugi do Manu Chao, La Pegatina, Benji Webbe iz benda Skinderd, Džambo Agušev, Roy Paci i Bee2.

Numere kao što su "Free.mp3", "One More Time" i "No Escape (From Balkan)" su već postale veliki hitovi koji su redaovan deo nastupa ovog benda. Album je već preuzeo pozamašan broj ljudi, a već 20 minuta posle puštanja albuma u etar server nije uspeo da izdrži, pa su momci nudili i alternativna rešenja.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.