Vesti

PJ Harvey najavila novi album spotom snimljenim na Kosovu
03.02.2016. | |

Britanska kantautorka, umetnica i pesnikinja PJ Harvey snimila je spot za novu pesmu "The Wheel", prvi singl sa predstojećeg devetog studijskog albuma "The Hope Six Demolition Project", koji izlazi 15. aprila za Island Records.

Album je napisala tokom svojih putovanja kroz Vašington, Avganistan i Kosovo između 2011. i 2014. godine, što je takođe dokumentovala u najavljenoj knjizi poezije i fotografija "The Hollow of the Hand", u čijem sklapanju joj je pomogao prijatelj, fotograf i reditelj Seamus Murphy.

PJ Harvey - The Hope Six Demolition Project

"The Hope Six Demolition Project" lista pesama:

01. The Community of Hope
02. The Ministry of Defence
03. A Line in the Sand
04. Chain of Keys
05. River Anacostia
06. Near the Memorials to Vietnam and Lincoln
07. The Orange Monkey
08. Medicinals
09. The Ministry of Social Affairs
10. The Wheel
11. Dollar, Dollar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.