Vesti

SCORPIONS u Budimpešti krajem februara
16.01.2016. | |

Nemačke rock legende, veliki SCORPIONS pamtiće prošlu godinu po mnogo čemu. 2015. godine obeležili su 50 godina postojanja i izdali novi album "Return To Forever" o čemu smo imali prilike da popričamo sa njima u ekskluzivnom intervjuu koji možete pročitati ovde. 

Scorpions / foto Oliver Rath

Velika rođendanska turneja se nastavlja, a najbliže nama ovi velikani nastupiće 29. februara u Papp Laszlo Budapest Sportarena u Budimpešti. Karte za događaj mogu se kupiti putem ovog linka a spisak gradova i država koje će posetiti možete pogledati ovde. 

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.