Vesti

HLADNO PIVO predstavili spot za numeru 'Lijepa riječ'
12.01.2016. | |

Uspesi i priznanja koja su u prošloj godini dobili za osmi studijski album “Dani zatvorenih vrata”, garantuju da će beogradska Hala Sportova biti mala da 26. februara primi sve poklonike benda Hladno Pivo. Album “Dani zatvorenih vrata” je u Hrvatskoj proglašen za najbolji rok album godine, a pored toga u specijalu Rok Godišnjak radija 202 izabrani za najbolji regionalni bend.

HLADNO PIVO predstavili spot za numeru 'Lijepa riječ'

Da bi opravdali ukazano poverenje, već na samom početku nove godine, snimljen je i novi, šesti po redu spot, za jednu od najemotivnijih pesama sa poslednjeg albuma “Lijepa riječ”. Malo ljubavi, malo svađe, malo tuge, malo sreće – život jednog para prikazan u nešto manje od 4 minuta – tako bi se mogao opisati novi spot. A da sama atmosfera pesme bude odlično pretočena u atmosferu spota, zaslužna je mlada i talentovana ekipa koja polako ali sigurno osvaja svet filma – perspektivna mlada rediteljka Sonja Tarokić i glumci Tihana Lazović i Igor Kovač.

Kao kompozitor i tekstopisac, a i onaj koji će na koncertima na najbolji način publici preneti brdo emocija koje ova pesma nosi, Mile Kekin je poručio: “Numera "Lijepa riječ" je jedna od rijetkih, apsolutno ljubavnih pjesama Hladnog Piva. U njoj nema ni trunke politika, terorizama, mostova ili Zdravka Mamića. Poruka joj je pomirljiva i djeluje antistresno. Znači, baš onako kako smo željeli zaključiti 2015. godinu i započeti novu“.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.