Vesti

Održana konferencija za medije predstojećeg Koncerta Godine
03.12.2015. | |

Tradicionalna novosadska manifestacija Koncert Godine, održaće se po 16. put u velikoj dvorani SPC Vojvodina. Ove godine ugostiće 10 bendova među kojima su HLADNO PIVO, GOBLINI, PARTIBREJKERSI i RITAM NEREDA, dok će PUTRID BLOOD dobiti priliku da otvori koncert. Oni su zahvaljujući pobedi na mini festivalu “Nove snage rokenrola“ osigurali učešće na ovogodišnjoj manifestaciji.

Konferencija za medije

Na današnoj konferenciji za medije jedan ljudi iz organizacije, Boba Škrbić objavio je da je do sada prodato preko 4500 ulaznica i da očekuje do sada najveći odaziv publike. Naglašava da su orgnizatori konačno uspeli da okupe sve bendove koje su želeli. Od predstavnika bendova, prvi je dobio reč Mile Kekin iz Hladnog piva, izjavio je da je velika čast što će njegov bend nastupiti treći put na Koncertu Godine i dodao je da sa velikim zadovoljstvom ovom prilikom promovišu svoj novi album "Dani zatvorenih vrata".

Konferencija za medije

Sledeći se obratio Zoran Kostić Cane frontmen Partibrejkersa, koji je rekao da će i oni promovisati svoje najnovije izdanje "Sirotinjsko carstvo", i pozvao sve sve fanove da ne propuste ovaj događaj. Pored gore navedenih izvođača, prisutnima su se obratili i preostali predstavnici bendova Vlada Kokotović (Goblina), Dejan Vučetić Vuča (Darkwood Dub), Boris Bakalov (Ničim Izazvan), Stevan Milanković (Putrid Blood), Miroslav Majkić poznatiji kao Gosn Bandar (Piknik), Miloš Kričković Kriki (Mortal Kombat) i Boban Petronić (Ritam Nereda), koji je naveo da su oni najviše puta svirali na Koncertu Godine i da se osećaju kao domaćini. Predstavnici bendova Artan Lili i Orthodox Celts, po rečima organizatora, bili su opravdano odsutni. 

Darkwood Dub nastupaće na  Koncertu Godine nakon 15 godina na obostrano zadovoljstvo benda i organizatora. Bendovi koji prvi put učestvuju: Piknik, Ničim Izazvan, Mortal Kombat i Putrid Blood izjavili su da im je velika čast i zadovoljstvo da nastupaju na manifestaciji koja ima tako dugu tradiciju. Gosn Bandar je izjavio da će ovo biti prvi put da sviraju pred treznom publikom, i da će dati sve od sebe da zagreju atmosferu.

Konferencija za medije

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 1000 dinara su rasprodate, stoga će ulaznice za parter iznositi 1250 dinara, za Zapad 1 1350 dinara, dok će za Zapad 2 iznositi 1250dinara. Ulaznice možete kupiti na sajtu www.gigstix.com, u prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu i na blagajni SPENS-a.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.