Vesti

BILLYCLUB ovog vikenda u Beogradu, Subotici i Pančevu
27.11.2015. | |

Nakon više nego uspešnih mini turneja po Srbiji proteklih godina (2011, 2012, 2014), sastav BILLYCLUB su odlučili da nas opet posete, odsviraju sjajne koncerte i promovišu svoj najnoviji album pod imenom "Generation Time Bomb" koji je izašao u avgustu ove godine.

BILLY CLUB ovog vikenda u Beogradu, Subotici i Pančevu

Nakon koncerata u Svilajncu u Aranđelovcu, Billyclub će produžiti do Velike Plane, Beograda, Subotice i Pančeva.

Petak, 27. Velika Plana, Drum bar + podrška - VOX POPULI+ HASAN
Subota, 28. Beograd, Jazz bar centar + podrška - REPLICUNTS + SHOVEL
Nedelja, 29. Subotica, Club Mladost + podrška - HARMONIJA HAOSA
Ponedeljak, 30. Pančevo, Dvorana Apolo + podrška - VOX POPULI + BOXER

Posle toliko nastupa ovde ne treba ih posebno predstavljati, ali za neke nove generacije treba pomenuti da Billyclub špstpji bezmalo 20 godina. Počeli su sa radom 1995. godine u Americi, a 2002. godine bend se seli u Englesku, Bolton, kada je osnivač i idejni vođa Karl Morris (The Exploited, UK Subs, Broken Bones, Phantom Rockers, GBH, itd) rešio da se vrati u domovinu.

Kroz grupu je tokom ove 2 decenije prošlo nekoliko bitnih ljudi sa svetske hc pank scene (Tezz - Discharge, Bri Slutcher- UK Subs, Matthew McCoy - Batallion of Saints...), a postavu već nekoliko godina čine neuništivi, već pomenuti Karl na gitari, njegov brat Mok na vokalima, Andy na bubnju, i Jizz na bas gitari.

Billyclub je bend koji ima na desetine, ako ne i i preko stotinu svirki godišnje, što širom Velike Britanije, što po Evropi i Americi. Samim tim izuzetno usvirani, od njih možete očekivati talase dobre i pozitivne energije izbačene kroz pojačala i bubnjeve. Iza sebe imaju nekoliko albuma i singlova. Na koncertima će biti moguće kupiti poslednja 2 CD-a, gore pomenuti "Generation Time Bomb" i "No Justice", kao i majice benda.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.