Vesti

LAIBACH i SABATON predvode ovogodišnji Taksirat Festival
18.11.2015. | |

Ovogodišnje izdanje makedonskog Taksirat festivala koji se tradicionalno održava u Skoplju ugostiće avangardne Slovence LAIBACH kao i švedski power metal sastav SABATON, najavljeno je iz organizacije. Na festivalu koji će se održati u Metropolis Areni u Skoplju pod sloganom "Okreni Skoplje naopačke" gostovaće još i britanski dubstep DJ sastav MODESTEP, hip-hop grupa S.A.F. sa podrškom jazz sastava Little Big Bend Tonija Kitanovskog. kao i katalonska grupa LA PEGATINA. Karte po ceni od 499 denara možete nabaviti putem sajta MK Tickets.

Taksirat Festival, 7. decembra u Skoplju

Iz organizacije festivala najavljene su i dva posebna koncerta uoči održavanja samog festivala: Rundek Cargo Trio 30.11. u klubu Kino Kultura, kao i rasprodati nastup popularnog dua 2Cellos, 4.12. u Metropolis Areni. Festival Taksirat se prvi put održao 1999. godine i od tada je ugostio brojna velika imena iz regiona ali i sveta kao što su Kaiser Chiefs, Skindred, The Exploited, Moonspell, Guano Apes, Iggy Pop & The Stooges, Asian Dub Foundation, Atari Teenage Riot, Let 3 i mnoge druge.

ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ 2015

ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ 2015 - една единствена вечер со Laibach, Sabaton, MODESTEP DJ set, С.А.Ф. & Тони Китановски Little Big Band, La Pegatina и илјадници луѓе на исто место! На 7. декември во Метрополис Арена! Преврти го Скопје наопаку! Повеќе на www.taksirat.mk

Posted by Taksirat Festival on Tuesday, 17 November 2015

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.