Vesti

Stiže novi album benda ATHEIST RAP, besplatan download u ponedeljak!
11.11.2015. | |

Nakon punih 5 godina novosađani ATHEIST RAP stižu sa novim albumom! U ponedeljak 16. novembra izdanje koje nosi naziv "Überlauf" biće dostupno kao ekskluzivni besplatni download preko našeg portala. Album će izaći pod etiketom beogradske izdavačke kuće Lampshade Media, a iste večeri kada se pojavi album na regionalnom MTV kanalu premijerno će biti prikazan spot za pesmu "Ha~pu!". Omot i spisak pesama izgledaju ovako:

Stiže novi album benda ATHEIST RAP, besplatan download u nedelju!

01. Momci se vraćaju u grad
02. Još jedna o Vođi
03. Na putu ka tebi
04. Ha-pu!
05. Splicki đir
06. Mene za Budžu
07. Odoh ja u cvrčke
08. Pritajeni peder, skriveni gej
09. Usamljen oženjen
10. Robovi krvi bez časti
11. Drugo pakovanje
12. Robija

Godinu i po dana nakon poslednjeg nastupa u Zagrebu Atheist Rap će nastupiti u Vintage Industrial Baru u petak, 27. novembra.Kao lokalna podrška uz Atheist Rap će nastupiti punk rock sastav FAST RESPONSE koji trenutno promovišu svoje drugo izdanje, EP "Homeless By Choice". Nakon koncerta žurka uz punk muziku se nastavlja uz DJ Knežu. Vrata kluba će biti otvorena od 20.30, početka koncerta zakazan je za 22.00. Karte u pretprodaji koštaju 40 kuna, a na dan koncerta će biti 50 kuna i moguće ih je kupiti na sledećim prodajnim mestima u Zagrebu: Dirty Old Shop (Tratinska 18), Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Vintage Industrial Bar (Savska 160).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.