Vesti

Pevačica benda HUNTRESS se oporavlja od operacije raka materice
04.09.2015. | |

Jill Janus, pevačica američkog heavy metal sastava HUNTRESS, nedavno je otkrila da se pored brojnih psihičkih problema koji ukjlučuju bipolarni poremećaj, šizofreniju i disocijativni poremećaj ličnosti oporavlja i od operacije raka materice, koji je bio u ranom stadijumu. Ona je na Facebook nalogu benda objavila da je opasnost prošla ali da njen oporavak još uvek nije potpun i da joj je doktor naložio da mora da se oporavlja, pa je stoga bend Huntress otkazao predstojeću turneju sa bendom Avatar.

Bend Huntress

Ona je objavila sledeće: "Pre dva meseca imala sam tešku operaciju i od tada sam željna da se vratim na binu. Bend Huntress je nastupio 26. avgusta pred rasprodatim klubom Loaded u Los Anđelesu. Nastup je bio neverovatan, mog glas snažan i bila sam veoma srećna što sam nazad na bini. Posle nastupa imala sam komlikacije usled operacije raka materice, zbog kojih sam trpela ozbiljne bolove. Iako sam sada slobodna od raka, očigledno je da rana još uvek nije zacelila pravilno. Usled naredbe lekara bend Huntress neće moći da krene na turneju kojoj sam se nestrpljivo nadala u septembru, zajedno sa bendovima Avatar, Gemini Syndrome i First Decree. Za mesec dana vratiću se na velika vrata tokom Motorhead Motorboat Cruise festivala koji se odvija od 28.9. do 2.10. kada ću se oporaviti od operacije. Veoma sam uzbuđena povodom izdavanja našeg novog albuma 'Static' 25. septembra i premijere spota za pesmu 'Sorrow' koji ćemo predstaviti za nekoliko nedelja. Bend Huntress će objaviti dodatne datume predstojeće turneje, a ja lično ne mogu da dočekam da upoznam naše fanove tokom predstojećih nastupa."

Podsećamo, bend Huntress će svoj novi album "Static" izdati 25. septembra za Napalm Records. Produkciju albuma potpisuju Paul Fig (Alice in ChainsDeftones) i Jim Rota (Fireball Ministry), dok je za omot albuma bio zadužen Vance Kelly (SlayerAlice in ChainsGhost).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.