Vesti

'A Sort Of Homecoming' benda ANATHEMA stiže 30. oktobra
29.08.2015. | |

Jedan od najcenjenijih britanskih post rock bendova objaviće live izdanje "A Sort of Homecoming“ 30. oktobra. Novi live album sastava ANATHEMA naći će se u katalogu kuće Kscope.

'A Sort Of Homecoming' benda ANATHEMA stiže 31. oktobra

Koncertni film režirao je Lasse Hoile (radio sa bendovima Katatonia i Opeth), a "A Sort of Homecoming" donosi nastup u njihovom rodnom gradu koji se dogodio 7. marta 2015. u spektakularnom okruženju liverpulske katedrale.

Izdanje donosi 15 pesama odabranih sa albuma "Distant Satellites", "Weather Systems", "We’re Here Because We’re Here", "A Natural Disaster" i "Alternative 4", a Anathema acoustic trio kojeg čine Daniel Cavanagh, Vincent Cavanagh i Lee Douglas pojačani su ritam sekcijom koju čine John Douglas i Jamie Cavanagh, kao i talentovanim čelistom David-om Wesling-om koji je svirao na albumima "Hindsight" (2009) i "A Moment In Time" (2006.).

Audio snimak je producirao i miksao Christer-Andre Cederberg koji je radio i na "Distant Satellites", "Universal" i "Weather Systems", sa omotom i knjižicom koje donose zadivljujuće fotografije sa koncerta i iza scene dugogodišnje bendove saradnice Caroline Traitler. Ovo je prvo Anathema izdanje u 5.1 audio miksu, a za inženjering je bio zadužen Bruce Soord. Omot i lista pesama izgledaju ovako:

'A Sort Of Homecoming' benda ANATHEMA stiže 31. oktobra

01. The Lost Song Part 2
02. Untouchable Part 1
03. Untouchable Part 2
04. Thin Air
05. Dreaming Light
06. Anathema
07. Ariel
08. Electricity
09. Temporary Peace
10. The Beginning And The End
11. Distant Satellites
12. Take Shelter
13. Internal Landscapes
14. A Natural Disaster
15. Fragile Dreams

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.