Vesti

Rasprodate karte za Wacken Open Air 2016
04.08.2015. | |

Ovogodišnje izdanje festivala Wacken Open Air obeležili su ekstremi: 145 litara kiše po metru kvadratnom, bare blata duboke do kolena, 160 sati live muzike i gosti iz preko 30 zemalja. Sada već tradicionalno karte za sledeće izdanje najvećeg metal festivala već su rasprodate, što je jedanaesti put da je festival kompletno rasprodat. Prvih 45.000 karata rasprodato je u roku od čak dva sata nakon početka pretprodaje.

Wacken Open Air 2016 banner

Wacken Open Air 2016 održaće se od 4. do 6. avgusta sledeće godine, a bendovi koji su do sada potvrdili svoje gostovanje su: Blind Guardian, Ministry, Steel Panther, Eluveitie, Dragonforce, Callejon, Axel Rudi Pell, Legion of the Damned, Orden Organ, Orphaned Land, Borknagar, Eskimo Callboy, Henry Rollins, Therion, Unisonic, Kylesa i Pyogenesis. Dodatna imena bendova koji će se pojaviti na sledećem izdanju čuvenog festivala biće objavljena u septembru tokom Hamburg Metal Dayz festivala.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.