Vesti

HUNTRESS predstavili lyric video za pesmu 'Flesh'
02.08.2015. | |

Kao što smo prethodno objavili, kalifornijski metal sastav HUNTRESS izdaće svoj treći studijski album "Static" 25. septembra, a sada možete pogledati lyric video za prvi singl sa albuma, "Flesh." Album su producirali Paul Fig (Alice in Chains, Deftones) i Jim Rota (Fireball Ministry). Za ilustracije i omot je bio zadužen Vance Kelly (Ghost, Alice in Chains).

Huntress band photo

Pevačica Jill Janus ovom prilikom je izjavila: "Kada su mi momci iz benda predstavili ovu pesmu krenula sam da pišem tekst koji se razvijao kao bizarni 'film noir.' U pesmi se radi o ženi, koja je masovni ubica, i koja se pretvara u demonsku krojačicu koja vreba devojke. Ona želi da od njihovog mesa sašije haljine. Neverovatno talentovani Vance Kelly je pomogao da mojoj priči udahnemo život. Naša telepatska umetnička veza stvorila je ovaju uvrnuto-romantični lyric video. Uživajte!"


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.