Recenzije

X-VIVO - Out Of The Smell Of Decay (EP)
12.02.2013. | |

X-VIVO - Out Of The Smell Of Decay (EP)
X-VIVO
Out Of The Smell Of Decay (EP)
Electronic / Gothic / Darkwave
Samostalno (2013)

01. Reflection
02. Last Drop 
03. EgoPhobia 
04. Daymares
05. Realität
06. Irrtümer

Ocena: 7/10
Ovakav EP služi samo da vam u neku ruku približi bend na nešto drugačiji način.

Moram prvo da vam kažem nešto što u opšte nema veze sa ovim bendom. Zaista volim ovaj "posao". Neverovatno je koliko dobrih bendova sam otkrio tokom ovih godina istraživanja i recenziranja albuma. Naravno, tu su bendovi koje pratim godinama, ali neretko se nađe i ponešto sa čime se nisam pre sretao.

Jedan od takvih sastava je berlinski projekat X-VIVO. Zanimljiv sastav koji svoju muziku bazira na velikom goth nasleđu, uz veliku pomoć elektro i darkwave uticaja. No, ni tu nije kraj. Ne retko se na ovom EPju mogu čuti i uticaji dubstep muzike. Ali to i ne čudi, pošto je opšta pomama za tim u svetu.

No, kako ovaj EP sadrži samo remixe originalnih numera ovog projekta, ovakav EP služi samo da vam u neku ruku približi bend na nešto drugačiji način. Ja ću se potruditi da čujem šta X-VIVO u originalu nude, jer me to nekako više interesuje nego ovaj bućkuriš elektro zvukova, koji mi je, moram vam priznati, pomalo i prijao.

Autor: Marko Ristić
Ocena: 7/10

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.