Nocturne media

DECA APOKALIPSE
14.11.2015. | |

DECA APOKALIPSE

DECA APOKALIPSE je muzička grupa sastavljena od 9 članova. U želji da pronađe autentičnu muzičku formu koja treba da potpomogne i dočara ideju iza koje stoji, grupa je na integralni način spojila sve buntovničke pravce u svoj muzički izraz koji je time satkan od hip-hop kulture do celokupne metal tradicije uključujući i muzičko nasleđe ovih prostora kao i elektronsku muziku. Tekstovi su istovremeno i direktni, nedvosmisleni i tajanstveni, skriveni, obojeni alegorijom, ali sa jasnim stavom i težnjama, kao i temama koje se tiču čoveka i njegovim rasponom od podzemnog do ontološkog. Nakon okupljanja, Deca Apokalipse su od 1. oktobra do 1. decembra 2012. godine napravili preko 15 pesama i od okupnog broja odabrali 7 koje su počeli da snimaju 5. decembra iste godine u Beogradu (studio Draft). Album je završen i nosi naziv "Era papirnih grobova".

Deca Apokalipse su svi iskreni tragaoci, oni koji otkrivaju, ali ne traže samo ono protiv čega će da budu, jer taj bunt ima za cilj da rastrese i razmakne sve slojeve laži, glumatanja, podilaženja ukusu mase, i dopre do autentičnog, posebnog, lepog - do odgovora - za šta se vredi boriti, za šta vredi biti?

DECA APOKALIPSE na webu:
Facebook page

Blok 12, Zgrada 44

© & ℗ Nocturne media, 2014
Cat# NM015

01. Blok 12, Zgrada 44

Snimano u studiju Blaze
Producent Miloš Mihajlović

Era papirnih grobova

© & ℗ Nocturne media, 2014
Cat# NM004

01. Ovo je taj čas
02. Ko pobeđuje
03. Škrgut
04. Saša
05. Pre neki dan sa đavolom pričah
06. Era papirnih grobova
07. O lisici

Snimano u studiju Draft 2012. godine.

Linije fronta

© & ℗ Nocturne media, 2015
Cat# NM024

01. Linije fronta

Snimano u studiju Blaze
Producent Miloš Mihajlović

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.