Nocturne media

ATOMIC SHADOWS
13.11.2015. | |

ATOMIC SHADOWS

Bend Atomic Shadows je nastao u Beogradu 2012. godine. Posle menjanja nekoliko članova konačno se ustalio u postavi Dragiša Berić (vokal), Jozef Čović (bas), Đorđe Radunović (gitara) i Miloš Tomasović (bubanj). Nakon godinu dana rada u sobama za vežbanje materijal je finalizovan i bio je spreman za snimanje. Atomic Shadows ulazi u studio Citadela u januaru 2014. godine da bi snimio album prvenac.

Produkt rada i zajednicke saradnje članova benda našao se na prvom albumu "Shit-Fit". Bend žanrovski nije opredeljen, ali se pronalazi u uticajima groove/hardcore/grunge zvuka sa senzibilitetom bluza i fanka.

ATOMIC SHADOWS na webu:
Web page
Facebook page

ATOMIC SHADOWS - Shit-Fit Album dostupan na:
Shit-Fit

© & ℗ Nocturne media, 2014
Cat# NM001

01. Flood
02. Life Wasted
03. Lizard's Chord
04. Loathe
05. Regrets
06. Roll me Over
07. Shit Fit
08. Sunset Station
09. Under the Snow

Snimano u studiju Citadella
Producent Luka Matković

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.