Download

ZVUČNI ZID - Čudan san
01.11.2015. | |

ZVUČNI ZID - Čudan san

Bend Zvučni Zid je nastao kao ideja 1996 god. da bi posle kraćeg delovanja prestao sa radom. Peđa okuplja grupu 2008 godine i kreću sa nastupima i snimanjem demo snimaka. Bend je četiri godine nastupao u Karavanu Radio Beograda 202 po celoj Srbiji, tri puta na Moto skupu u Inđiji, ulici otvorenog srca, ispred Radio Beograda , dva puta kao predgrupa bendu Dža ili Bu, i na raznim manjim i većim festivalima tokom godina u Srbiji. U toku 2013 godine bend intenzivno radi na novim pesmama da bi u septembru iste godine započeo snimanje svog prvog studijskog albuma pod imenom “Čudan San”. Zbog raznih komplikacija i zastoja, album finisiraju tek sredinom 2015 godine. Album je sniman u Beogradu u studiju Fabrika, a produkciju potpisuje Nebojša Simeunović Sabljar.

Zvučni Zid deluje u sledećoj postavi: Peđa Milošević (vokal), Slaviša Arsić (gitara), Marko Solić (gitara), Dimitrije Pavlović (akusticna gitara), Nikola Milenković (bas) i Aleksandar Mihajlović (bubnjevi).

ZVUČNI ZID - Čudan san

ZVUČNI ZID
Čudan san
Nocturne media, 2015

Facebook page

Preuzmite ovo izdanje

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.