Download

DECA APOKALIPSE - Linije Fronta / Blok 12, Zgrada 44
21.06.2015. | |

DECA APOKALIPSE - Linije Fronta / Blok 12, Zgrada 44

DECA APOKALIPSE je muzička grupa sastavljena od 9 članova. U želji da pronađe autentičnu muzičku formu koja treba da potpomogne i dočara ideju iza koje stoji, grupa je na integralni način spojila sve buntovničke pravce u svoj muzički izraz koji je time satkan od hip-hop kulture do celokupne metal tradicije uključujući i muzičko nasleđe ovih prostora kao i elektronsku muziku. Tekstovi su istovremeno i direktni, nedvosmisleni i tajanstveni, skriveni, obojeni alegorijom, ali sa jasnim stavom i težnjama, kao i temama koje se tiču čoveka i njegovim rasponom od podzemnog do ontološkog.

Deca Apokalipse su svi iskreni tragaoci, oni koji otkrivaju, ali ne traže samo ono protiv čega će da budu, jer taj bunt ima za cilj da rastrese i razmakne sve slojeve laži, glumatanja, podilaženja ukusu mase, i dopre do autentičnog, posebnog, lepog - do odgovora - za šta se vredi boriti, za šta vredi biti?

DECA APOKALIPSE - Linije Fronta / Blok 12, Zgrada 44

DECA APOKALIPSE
Linije Fronta / Blok 12, Zgrada 44
Nocturne media, 2015

Facebook page

Preuzmite ovo izdanje

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.