Download

PIKNIK - Radnički savet
11.12.2014. | |

PIKNIK - Radnički savet

Piknik je nastao 1995 godine kao studijski rad autora Gos'n Bandara. Sve do 2006. godine nastali su mnogi neobjavljeni albumi kao rezultat muzičkog eksperimentisanja u prostorijama Piknik Studija. Tokom tih godina pojavilo se mnogo ljubitelja i poštovalaca Piknikovih pesama kao i učestala emitovanja na različitim radio stanicama pa Piknik dobija ozbiljnu ponudu za svoje prvo zvanicno izdanje. Godine 2007. na underground sceni pojavio se album "Miš,Puž i Ker" u izdanju SKCNS i pokrenuo zahteve publike za koncertnu aktivnost benda. Gos'n Bandar oformljava prvu živu postavu koja će nastaviti tradiciju muzičke vizije Piknika i postaje koncertno aktivan. Od tada pa do danas nastale su mnoge pesme u izvedbi celokupnog benda i drugi zvanični album "Dembelan" 2008. godine. Uporedo sa Piknikom nastaje i frakcija benda Horror Piknik koji isključivo obrađuje audio-video temu oldschool thrash metala. Horror Piknik svojom iskrenom i zabavnom interpretacijom davno zaboravljenog stila osvaja mnogobrojnu metal publiku iznad svih očekivanja.

Danas u svom redovnom nastupu Piknik i Horror Piknik su jedna ekipa u svoj svojoj raznolikosti muzičkih stilova i šarolikosti scenskog nastupa. Animiraju publiku koja voli sve od "hard-core, punk, pop-rock, thrash metal, electro industrial, social comedy". Ovaj bend se nikada ne može svrstati ni u jedan stil jer obrađuje podjednako sve, iako je u poslednje vreme tendencija naginjanja ka "tvrđem" gitarskom zvuku očigledna!

PIKNIK - Radnički savet

PIKNIK
Radnički savet
Nocturne, 2014

Facebook page

Preuzmite ovo izdanje

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.