Download

ROCK ON - Kompilacija Vol.2
08.12.2013. | |

ROCK ON - Kompilacija Vol.2

Kao rezultat saradnje muzičke organizacije Rock On i Resurs Centra iz Leskovca, snimljena je druga po redu kompilacja mladih bendova i autora sa teritorije Južne Srbije.

Kompilacija je objavljena pod okriljem Nocturne magazina i nosi istoimeni naziv kao i festival mladih bendova - Rock On koji traje vec 5 godina i koji se koji se pre tačno mesec dana održao u Leskovačkom rock klubu Gruv.

Na ovoj kompilaciji se nalazi 16 bendova - Under, S.K.A., Muzika Babine Mladosti, Difuzna Refleksija, Vladimir Milosavljević, Aeorosol Liberty, Sharyn Project, Intro, Summerkitchen, Dexter, Wan Zhulj, Razočarenje, Južni Južni Bend, Cockneys, The Fuk i Parabola.

ROCK ON - Kompilacija Vol.2

ROCK ON
Kompilacija Vol.2
Nocturne magazine, 2013

Facebook page

Preuzmite ovo izdanje

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.