Download

SAMOSTALNI REFERENTI - Moje pesme, moji snovi (Kurac na biciklu) [singl]
27.06.2016. | |

SAMOSTALNI REFERENTI - Moje pesme, moji snovi (Kurac na biciklu) [singl]

Eksplicitno i bez dlake na jeziku, bend SAMOSTALNI REFERENTI još jednom se kritički osvrnuo na naše društvo i sistem kroz najnoviji spot za numeru "Moje pesme, moje snovi (Kurac na biciklu)".

Nešto više od dva minuta bilo je sasvim dovoljno da sve kažu jasno i jednostavno o "kvazi eliti, lažnom srpskom jet setu, plastičnim sisama i napucanim usnama." Pesmu su specijalno posvetili i "kreatorima standarda lepote, majstorima marketinga, kiča i šunda", te "kontroverznim biznismenima, tabloidima i svim ostalim kurčevima na biciklu". Video animaciju je radio Zvoganj, dok je audio snimljen u studiju Mašina 23.

SAMOSTALNI REFERENTI - Moje pesme, moji snovi (Kurac na biciklu) [singl]

SAMOSTALNI REFERENTI
Moje pesme, moji snovi (Kurac na biciklu) [singl]
Singl, 2016

Facebook page

Preuzmite ovo izdanje

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.