Blog

Dopuna materijala
18.09.2013. | |

Poslednjih dana počeli smo sa unosom materijala koji smo objavljivali samo u štampanim brojevima. Naš online magazin je nekada bio pravi štampani magazin, pa smo rešili da to ime zadržimo, ali smo takođe svesni da je digitalno doba pregazilo štampu.

U svakom slučaju, nećemo dozvoliti da ti tekstovi odu u zaborav, nego ćemo sve tekstove lagano i koliko nam vreme dozvoli dodavati na naš sajt. Radi se o velikom broju recenzija i intervjua, pa nemojte da vas čudi ako broj istih na našem brojaču enormno poraste. Ipak se tu radi o 24 štampana broja.

Trenutno smo u fazi dopune recenzija, pošto smo u nekom periodu na sajt postavljali samo kratke forme istih i to se tada zvalo "First impression", a puni tekstovi su bili štampani. Sada, te recenzije prepravljamo, a kada to završimo, dodaćemo i sve one koje nikada nisu bile objavljene na sajtu.

Stoga, ako primetite neke greške u narednom periodu, budite ljubazni da nas obavestite o istim na mail info@nocturnemagazine.net.

Hvala na razumevanju,
Vaš NOCTURNE tim

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.