3x3

Aleksandra Samara Ilić, tattoo umetnica
20.02.2017. | |

Samara je tattoo umetnica iz Skoplja, deo Mg Tattoo & Piercing Studio tima.

Koje albume slušaš u poslednje vreme?
U poslednje vreme opsednuta sam Frank Carter and the Rattelsnakes albumom "Modern Ruin". Album kome se isto uvek vraćam je i "Orchestra of Wolves" benda Gallows (fav). Converge - diskografija. And The Cure full discography forever and ever.

Aleksandra Samara Ilić, tattoo umetnica

Koje albume si kupila u poslednjih mesec dana?
Posledni album koji sam kupila je “We Sing the Blues “ benda Yöu, koji je super.

Mp3, CD ili Vinil?
CD u poslednje vreme.

Iron Maiden ili Metallica?
Pa, imam isto mišljenje o oba benda…

The Beatles ili Rolling Stones?
The Beatles.

Sex Pistols ili Ramones?
Ramones.

Da li pratiš domaću scenu?
Gledam da uvek stignem na koncerte i da podržim lokalne bendove. Pratim scenu uvek, i jako mi je drago da imamo mnogo dobrih lokalnih bendova.

Da li te je neki bend oduševio u poslednje vreme?
Oduševljena sam lokalnim  bendovima generalno, a posebno sam oduševljena bendom Yöu iz Skoplja, jer su nov bend koji zvuči svetski, sviđa mi se njihov stil i super su uživo.

Poslednji koncert na kojem si bila?
Poslednji koncert na kojem sam bila je bio rođendanski koncert - 10 godina benda Bernays Propaganda, sa gostima: Mark Heaney (ex-Gang of Four), Oliver Josifovski (Ljubojna) I Dj Goce Saf.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.