3x3

Miroslav Lakobrija, majstor za specijalne efekte
03.11.2016. | |

Miroslav Lakobrija, majstor za specijalne efekte, je direktor Festivala Srpskog Filma Fantastike i organizator manifestacije Belgrade Zombie Walk. Miroslav je sarađivao i sa nekoliko metal bendova na njihovim spotovima, kao što su Kataklysm, Gloryhammer i Deathstars.

Miroslav Lakobrija 3x3 | Foto: DanielaKoje albume slušaš u poslednje vreme?
Baš u poslednje vreme slušam novi album novosadskog benda DreDDup,većina pesama zvuči kao iz 80tih uz sintisajzerski industrijal zvuk,vrlo kvalitetan album. 

Koje albume si kupio u poslednjih mesec dana?
Nisam kupovao,sve sa neta slušam ili pozajmljujem ili kradem! Šalim se, hehe!

Mp3, CD ili Vinil?
Najviše mp3.

Iron Maiden ili Metallica?
Metallica.

The Beatles ili The Rolling Stones?
The Beatles! Svi ih volimo i obavezno đuskamo na žurkama.

Sex Pistols ili Ramones?
Nije mi bilo privlačno.

Da li pratiš domaću scenu?
Da, ponekad, kad stignem, uglavnom otkrivam novosti preko neta, žao mi je što ne mogu da stignem da pratim nove domaće bendove... Pratim bend DreDDup, svaki njihov album me oduševljava, i uživo da ne pričam koliko su energični i drže pažnju koliko su originalni izvođači. Upravo je izašao novi album "Sedma sila" Dža ili Bu, planiram da idem na koncert, uvek oduševljavaju publiku. 

Da li te je neki bend oduševio u poslednje vreme?
Kanadski death metal bend Kataklysm, radio sam spot maske i specijalne efekte za spot "Elevate", ceo bend sam pretvorio u zombije, oduševio sam se kad sam ih gledao na snimanju, a i muzika je super, tad sam počeo da ih slušam.

Poslednji koncert na kojem si bio?
Ne sećam se. Kupio sam karte za koncert John Karpentera u Beču, poznat režiser i filmski kompozitor - "Halloween", "Escape From New York", "Thing" itd. Baš se radujem da čujem filmsku muziku uživo.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.