3x3

Miloš Vuleta, gitarista benda Violent Chapter
06.09.2016. | |

Miloš svira gitaru u beogradskom metalkor bendu Violent Chapter. Bend će 8.oktobra proslaviti 10. godišnjicu u Domu Omladine Beograda.

Miloš Vuleta, gitarista benda Violent ChapterKoje albume slušaš u poslednje vreme?
Sum 41 - Does This Look Infected?, Stick To Your Guns - Diamond, Architects - Daybreaker, Desolated - The End, BB King - Blues On The Bayou, Stretch Arm Strong - Free At Last. Ghost Inside - Returners

Koje albume si kupio u poslednjih mesec dana?
Nemam mnogo tih prilika, inače vrlo rado kupujem albume domaćih izdanja jer znam kako je to i koliki je to trošak za bend. Sa domaćim bendovima sam i započeo celu ovu priču.

Mp3, CD ili Vinil?
MP3 jer je najpraktičniji za mene, CD i Vinil poštujem ali nemam tih mogućnosti da tako slušam muziku. U 80% vremena ono što slušam je kada sam u pokretu, zbog toga MP3.

Iron Maiden ili Metallica?
Ništa od toga, ima daleko boljih, angažovanijih i uticajnijih bendova koje bih naveo pre njih.

The Beatles ili The Rolling Stones?
Definitivno Stonsi, mada je to sad postao show biznis više, tako da Stones-i, ali pre 40-50 godina.

Sex Pistols ili Ramones?
Ramones uvek, mada nisam neki aktivni slušalac istih.

Da li pratiš domaću scenu?
Deo sam scene već duže od decenije i po, tako da je i aktivno pratim i učestvujem u istoj.

Da li te je neki bend oduševio u poslednje vreme?
Ako misliš na neki koji sam gledao - No Way Back, Soulcage, Sufferings The Price i Hardfaced, neverovatno koliko momci ulažu u ono što rade, a neke koje sam samo slušao je Desolated, Polar i Void Of Vision.

Poslednji koncert na kojem si bio?
Alternativno leto Ohrid gde su svirali Hardfaced i Last Hope, momci su zadali.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.