3x3

Sanja Rakić, bubnjarka benda Replicunts
24.06.2016. | |

Sanja je danju vaspitačica, a noću bubnjarka beogradskog ženskog punk trojca Replicunts.

Sanja Rakić / foto: DanielaKoje albume slušaš u poslednje vreme?
U poslednjih par meseci slušam najnoviji album Elvis Jackson, Face to Face, novi Anti Flag, jedan švedski punk ženski bend Besserbitch, a od domaće muzike stari EP Doghouse u iščekivanju novog njihovog albuma. Takođe slušam Stray Dogg i Anu Ćurčin kad sam u nekom opuštenom raspoloženju.

Koje albume si kupila u poslednjih mesec dana?
Nisam kupila nijedan album u poslednjih mesec dana. Sve slušam sa neta u mp3 formatu.

Mp3, CD ili Vinil?
Vinil uvek, ali mp3 muzike imam najviše.

Iron Maiden ili Metallica?
Ni jedan ni drugi bend.

The Beatles ili The Rolling Stones?
The Beatles.

Sex Pistols ili Ramones?
The Ramones uvek, Sex Pistols su mi bili ok u osnovnoj školi.

Da li pratiš domaću scenu?
Pratim odredjene bendove kao što su Doghouse, Tea Break, Six Pack, Goblini, Threesome, Stray Dogg.  Ali to ne znači da su drugi domaći bendovi manje vredni, sve je stvar ukusa. Ali i dalje ću naravno nastaviti da pratim i nadam se da će biti dosta novih i kvalitetnih bendova na sceni.

Da li te je neki bend oduševio u poslednje vreme?
Daaaa, kad smo bili na francuskoj turneji oduševio me je jedan francuski bend Corbillard. Fantastični momci koji takvu energiju na bini imaju da to nije normalno, ali ne samo energija nego i njihova muzika i kako dobro sviraju, ma sve me oduševilo kod njih. Imali smo veliku čast da sviramo i da se družimo u dva grada sa njima.

Poslednji koncert na kojem si bila?
Poslednji koncert na kojem sam bila je bio u Francuskoj, grad Marsej sa našim dragim prijateljima, francuskim bendom Lunch koji su nam omogućili da sa njima imamo 13 dana turneju po Francuskoj, Španiji i Belgiji.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.