3x3

Jenny Semper, tattoo umetnica
25.05.2016. | |

Jenny je tattoo umetnica iz Niša, polovina Tattoo Therapy. Dizajnima za majicu i EP beogradskog benda Blankfile polako ulazi i u dizajnerske vode.

Koje albume slušaš u poslednje vreme?
Uglavnom se vraćam na neke stare ljubavi kao što su Fall Of Efrefa od A-Š, onda Birds in Row isto tako, ali ako gledam poslednjih par meseci to će biti Harikiri For the Sky "Aokigahara", Burzum "Filosofem", i If These Trees Could Talk "Red Forest".

Tea Čondrić, vokal benda ShinKoje albume si kupila u poslednjih mesec dana?
U poslednjih 10 godina nisam kupila neki album, živela piraterija! (nemam dušu, znam). Mada, kada bih birala jedan album koji bih kupila to bi bio Fever Ray.

Mp3, CD ili Vinil?
Znam da je fora da se kaže vinil zbog onog zvuka, što ne osporavam, ali deco, da se ne lažemo, šta bi bilo sa našim životima da nema MP3? Čast izuzecima koji stave svoje gramofone u ranac, zabodu slušalice u njega i tako se voze gradskim prevozom :)

Iron Maiden ili Metallica?
Uvek Metalika.

The Beatles ili The Rolling Stones?
Beatles, recimo.

Sex Pistols ili Ramones?
Misfits.

Da li pratiš domaću scenu?
Pratim koliko me zanima i koliko vremena imam. Imamo dosta dobrih bendova koji se trude i rade uprkos NEuslovima za kreativnost u ovoj zemlji, a izdvojila bih ROIR iz Novog Sada i Ponor (ok nisu iz Srbije, ali to je to :)) iz Hrvatske, kad sam čula prvi put album "Ovo je kraj", morala sam još 18 puta tog dana da ga prešlusam.

Da li te je neki bend oduševio u poslednje vreme?
Da, to je Cataya iz Nemačke/Belgije, neki post metal, ali poenta je njihov senzibilitet i iskrenost koju nose, što nema veze ni sa žanrom ni sa oblikom umetničkog izražavanja, vec ono što osetiš i što te privuče, mene je pronašlo.

Poslednji koncert na kojem si bila?
Evo prošle nedelje Expire. Ali nešto što mi je ostalo u pamćenju je Mono u Beogradu prošle godine, i naravno Parkway Drive pre par meseci u Italiji jer uvek na njihovim svirkama je ljubav, žurka i pivo!

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.